Voetbalvereniging Vrederust

Go to content

Mogelijkheden

Sponsoring V.V. Vrederust

De voetbalvereniging Vrederust bestaat al sinds 1933 en is gevestigd op het terrein van de GGZWNB (voormalig landgoed Vrederust). Naast vier elftallen die op zaterdag voetballen heeft VV Vrederust een enthousiast en uitgebreid vrijwilligersbestand die het hele jaar door activiteiten organiseren. VV Vrederust is weliswaar niet de grootste voetbalvereniging van Bergen op Zoom, maar blinkt uit in sportiviteit en prettige sfeer. Waarden die wij als vereniging hoog in het vaandel hebben staan.

Een goed voorbeeld hiervan is het jaarlijkse 7 tegen 7 sponsor/bedrijven toernooi. Dit toernooi is een uitstekende gelegenheid om de vereniging en andere sponsoren beter te leren kennen. Op de zaterdag voor Pinksteren spelen de sponsoren onderling een aantal korte wedstrijdjes tegen elkaar. Het toernooi staat in het teken van gezelligheid, waarbij uiteraard een hapje en drankje niet mogen ontbreken.

Sponsorcommissie

Neem voor meer informatie over sponsoring contact op met het bestuur:

bestuurvrederust@gmail.com

Hoofdsponsoren

Dit zijn de sponsoren die de vereniging in elk van de categorieën sponsoren. Als dank hiervoor krijgen zij een speciale plaats op ons sponsorbord.

Mogelijkheden